۱۳۹۰ شهریور ۲۱, دوشنبه

تلاش مشترک اطلاعات و آموزش و پرورش برای تفتیش عقاید خانواده های آذربایجانی

اورمو ایشچیلری :
دقت دقت...
 تلاش مشترک اطلاعات و آموزش و پرورش برای تفتیش عقاید خانواده های آذربایجانی از طریق بازجویی از دانش اموزان مدارس
براساس اخباری که از تبریز به دستمان رسیده مدتی است که یک نهاد موهوم دولتی بنام "سازمان گسترش و پژوهش حجاب" که گویا وجود خارجی هم ندارد، اقدام به تفتیش عقاید خانواده های دانش آموزان چندین مدرسه در خصوص نگرشهای نژادی و قومی آنان حد اقل در شهر تبریز نموده است.
مطابق این خبر، از اواخر سال تحصیلی گذشته و نیز در حین دروس فوق برنامه مدارس در تابستان امسال، افرادی که خود را پژوهشگر سازمان کذائی فوق معرفی نموده اند با حضور در برخی از مدارس دخترانه و پسرانه، مدعی انجام کارهای پژوهشی در زمینه های فرهنگی و اجتماعی شده و سپس از هر کلاس دست کم 2 دانش آموز را به یک ساختمان دولتی برده و در یک سالن بزرگ اقدام به پرسیدن سوالات ذیل از آنان کرده اند:

1-     پان تورکیسم چیست؟
2-     پان تورکیست کیست؟
3-     آذربایجان جنوبی کجاست؟
4-     شما ترک هستید یا آذری؟
5-     بابک کیست؟
6-     پیشه وری کیست؟
7-     چرا دریاچه اورمیه خشک میشود؟
8-     روابط شما با فارس زبانها به چه صورتی هست؟
9-     علامت گرگ خاکستری یعنی چه؟
10- آیا دوست دارید به آذربایجان و ترکیه سفر کنید؟
11- تیم تراکتور را دوست دارید و اگر دارید تا چه حد؟
12- چه کسانی اقدام به طرح و بیان شعارها در مسابقات تیم تراکتور می کنند؟
13- گروههایی که مدعی دفاع از آذربایجان هستند چه کسانی هستند و در کجا جمع می شوند؟
14- آیا در بین دوستان و افراد خانواده شما کسی هست که موارد بالا را به نوعی شامل شود؟
15- شما شخصا در قبال این موضوعات چه می اندیشید؟
16- ...
از دانش آموزان خواسته شده که در قبال این سئوالات با صداقت و حساسیت پاسخ دهند و مطمئن باشند که در صورت بیان خلاف واقع، دروغ گویی آنان اثبات خواهد شد.
ماموران وزارت اطلاعات به دنبال مواجه شدن با مقاومت و انتقادات شدید دانش آموزاندر حین گفتگو و در واقع بازجوئی، گفته اند که مطمئن باشید ما فقط دشمن پان تورکیستها هستیم و هیچ کاری با کسانی که خود را ترک می دانند نداریم!
از کودکان خواسته شده تا در صورت مشاهده هر گونه مورد مشکوکی در بین دوستان، خانواده و فامیل به معلم پژوهشی مدرسه اطلاع دهند.
گفته می شود که این قبیل سئوالات و در واقع بازجویی تهدید آمیز دانش آموزان، دست کم در دبیرستانهای دخترانه ذیل به عمل آمده است:
بهارستان،عفتیه، توان، مبتکران، انقلاب اسلامی، امام مجتبی و نبوت.
چنین پرسشهایی از دانش آموزان دبیرستانهای پسرانه نیز به عمل آمده است. بعبارتی در هر جلسه پژوهشی و در واقع بازجویی، دهها دانش آموز مورد مخاطب بازجویان قرار گرفته و موظف به بیان عقاید خود و یا پر کردن پرسشنامه هایی شده اند.
گفته می شود که بازجویان در نقش پلیس خوب از دانش آموزان خواسته اند که در خصوص رفتار خانواده های خود دقت کنند و در صورت مشاهده هر گونه مسئله تردید آمیزی بنا بر وظیفه شرعی و ایرانی خود آنرا به مسئولین منتقل کنند.
آنچه که در مدارس فوق به وقوع پیوسته در حقیقت ادامه تفتیش عقاید موهنی است که در بهار سال 1374 تحت عنوان "پرسشنامه طرح فاصله اجتماعی" از طریق مامورین صدا و سیما از مردم به عمل آمده بود و منجر به قیام 19 اردیبهشت دانشجویان آذربایجان در دانشگاه تبریز در همان سال گردید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر